WIE ZIJN WIJ?

Onder de naam Vermeulen zijn wij sinds 1900 aanwezig in de gemeenschap Horn en omgeving, en zal onze dienstverlening niet veranderen doch wel innoveren.

Een stukje geschiedenis, in het jaar 1900 begon Maria Vermeulen een kruidenierswinkeltje aan de Rijksweg in Horn.

Door de jaren heen werd er textiel en drogisterij aan toegevoegd.

Midden in de oorlog overleed Maria Vermeulen plotseling en kreeg Jeanne Schreurs, die vanaf 1936 bij Maria werkte, de zaak geschonken. Goede raad was duur. Dankzij een goede accountant wist Jeanne zich te handhaven tijdens de zware oorlogsjaren. In 1945 huwde Jeanne Schreurs met Robert Vermeulen familie van Maria, beiden maakten van het toenmalig kruidenierswinkeltje door verschillende verbouwingen en aanpassingen er een volwaardig bedrijf van. In 1979 nam hun zoon Louis samen met zijn vrouw Annemie  de zaak over en bleef innoveren. Een uitbreiding in 1994 leidde tot de huidige Supermarkt en Drogisterij.

In het jaar 2000 werd het 100 jarig bestaan gevierd met verschillende activiteiten door het jaar, met op 9 december de uitreiking van het predikaat:

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER

In 2004 werd er nog een upgrading  doorgevoerd. Nadat Ruud een gedegen vooropleiding had genoten en in een aantal andere zaken zijn kennis had opgedaan  trad hij in 2003 toe in onze firma. In het jaar 2007 nam hij en zijn vrouw Sylvia de zaak over. Om samen de leukste winkel van Nederland binnen de familie te houden.

In 2016 gaf Louis dé voorzet om de naam Louis Vermeulen te wijzigen in Ruud Vermeulen. Onder het mom van: "Mijn naam heeft er lang genoeg op gestaan. Tijd voor vernieuwing." Na lang nadenken en schetsen hebben wij voor Ruud & Sylvia gekozen.

U kunt dagelijks van een uitgebreid vers assortiment van groente, fruit en voorgesneden groente en salades, vleeswaren en brood en gebak van onze warme bakker Broekmans genieten. Tevens is Ruud in het bezit van een drogisterij diploma zodat U ook een volwaardig assortiment geneesmiddelen en vitamines binnen ons totaal assortiment aantreft.

Service producten zoals PostNL, fotoservice, stomerij, cadeaubonnen en schoenreparatie wordt tegen speciale prijzen aangeboden.

Horn blijft zo voorzien van een bijna totaalassortiment aan Uw dagelijkse behoeften